Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


 • Our Servers

  samp

  RPG.EXPERTGAME.RO

  Current Map: San Andreas

  cs16

  CS.EXPERTGAME.RO

  Current Map: cs_havana


  2 2
  Total Servers
  0%
  Filled Servers:
  0 / 182
  Total Players
  6
  Most Players

  Last Updated
  No Players
  San Andreas
  No Players
  cs_havana
 1. »EXPERTGAME.RO # COMUNITATE

  1. Zona Administrativă

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității, propuneri legate de forum, întrebări/probleme legate de forum/un server.

   6
  2. Zona Utilizatorilor

   Prezentările membrilor comunitătii, informații despre avertizările & ban-urile date, reclamații la adresa membrilor din staff cât și aplicațiile de intrare în staff-ul comunității.

   6
  3. Asistenţă Servere

   Zonă dedicată serverelor comunității. Aici vă puteți afilia serverul în comunitate dar şi cere ajutor pentru plugin-uri sau addons-uri. Serverele beneficiază de unele facilități gratuite.

   4
  4. 1
 2. » EXPERTGAME.RO # SERVERE JOCURI

  1. 11
  2. 4
 3. » EXPERTGAME.RO # GENERAL

  1. Zonă Design

   Singurul loc unde îți poți arăta talentele tale în design, să depui o cerere pentru o anumintă lucrare, să găsești o resursă grafică sau unde poți chiar să înveți tainele Photoshop-ului sau unde poți cere o lucrare de tip avatar sau semnătură!

   57
  2. Gaming, Steam & Tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc dar și diferite tutoriale și informații despre steam cât și promoțiile acestuia.

   13
  3. Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   83
  4. Market Virtual

   Vrei să vinzi / cumperi / schimbi ceva și nu reușești ? Nu garantăm vinderea sau cumpărarea imediată a produsului! Și nu ne asumăm vina pentru o eventuală țeapă primită!

   3
 4. » EXPERTGAME.RO # ARHIVA

  1. Arhivă Generală

   Noi nu ştergem nimic, dimpotrivă, stocăm informaţiile vechi, inutile sau greşite în această categorie protejată de o parolă random pentru a evita eventualele neînţelegeri.

   • No posts to show
 • Recent Status Updates

 • Ajuta comunitatea

  Orice donatie este binevenita! Apreciem ajutorul oferit de dvs,  50% of donation goal reached.
  Donate Sidebar by DevFuse
 • Archive Member of the month

  • Congratulations to Mihai7CaSe our new Member of the month for July - 2019. Mihai7CaSe first registered with this community 07/05/2019 02:08 PM, 15 days ago. Here is some more information about Mihai7CaSe:

   49 3.27 22 1

   Mihai7CaSe has also received 2 reputation points for outstanding contributions to this community. Right now Mihai7CaSe appears offline, but was last logged in around .

  • The Staff

 • Topics

 • Posts

  • ALERTĂ - A erupt vulcanul Etna: Vulcanul Etna s-a trezit, noaptea trecută, când au avut loc explozii şi a început să curgă lavă din unul dintre craterele situate în zona sud-estică a muntelui, potrivit news.ro. Potrivit Institutului Italian de Geofizică şi Vulcanologie (INGV), activitatea eruptivă este intermitentă şi lava curge pe versantul sud-estic. Activitatea cea mai intensă s-a înregistrat la miezul nopţii, când a fost necesară închiderea celor două aeroporturi din Catania, din cauza cenuşii vulcanice. Aeroporturile au fost redeschise parţial sâmbătă dimineaţa. Etna este cel mai important vulcan activ din Europa. Ultima erupţie mare a vulcanului datează din iarna 2008/2009. * video: https://youtu.be/nq0ZfVvfhiE *
  • Teodorovici, afirmații fără perdea la o ședință PSD: Unor oameni li se va recalcula pensia când nu mai sunt pe această lume: Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, la o reuniune PSD din Târgu Mureș, că sistemul de recalculare al pensiilor este unul învechit și că recalcularea pensiei pentru unele persoane se va finaliza când acestea nu vor mai fi în viață, potrivit Mediafax: De ce omul care are dreptul la o pensie să aștepte un sistem învechit și înțepenit de multe ori, să aștepte o recalculare de pensie. De ce nu alocăm noi statul o sumă pe care am anticipa că ar fi acea corectă și după recalculare să înceapă să se regleze. Omul trebuie să primească astăzi cel puțin cât ar trebui să primească în urma unei recalculări de pensii. Oamenii nu au timp să aștepte Din păcate viața așa este, sunt oameni a cărei pensie se va recalcula când nu mai sunt pe această lume. Asta este viața, trebuie să fim foarte pragmatici. Atunci de ce să aștepte? Tu ca stat ai greșit față de oameni, tu ca stat trebuie să plătești și să asiguri fiecărui om ceea ce merită atunci când merită, nu peste nu știu cât timp. E o altă abordare pe care mi-aș dori tare mult să o văd în această țară. Să facem ceea ce simțim
  • Lia Olguța Vasilescu dezvăluie cum s-a făcut PSD de rușine la europarlamentare: Am primit și indicații de la București să aplicăm o strategie perimată: Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, a fost realeasă, sâmbătă, în unanimitate, în funcţia de preşedinte al PSD Craiova. Ea a explicat de ce  a pierdut PSD alegerile în municipiu după 7 ani de dominația social-democrată, potrivit Agerpres și Mediafax. Olguța Vasilescu a zis că după şapte ani de administraţie PSD, a fost prima dată când social-democraţii au pierdut alegerile în acest municipiu, iar vina aparţine militanților: După 7 ani de administrație PSD este prima dată când pierdem alegerile în municipiul Craiova. Dar aici vina ne aparține nouă în exclusivitate. În primul rând, militanților de pe comune care sunteți în această sală, care sunteți girați de organizația municipală Craiova și care pentru a îndeplini targetul electroral pe care l-ați avut în alte localități decât Craiova ați dus acolo rudele, prietenii, simpatizanții partidului ca să voteze în alte localități. N-ați procedat bine. Scorul județului ar fi fost același și dacă ar fi votat prietenii dumneavoastră la Craiova și dacă ar fi votat în localitățile unde sunteți militanți. Nu i-ați ajutat nici pe primari, care la ora actuală nu știu exact care este scorul lor electoral, pentru că au fost foarte multe voturi venite din Craiova, dar mai grav decât orice am reușit să pierdem Craiova la vot Sigur că acest lucru nu se va mai întâmpla pe viitor, dacă vom lua măsuri şi eu spun că vom lua măsuri în acest sens. Şi cred că este obligatoriu din partea noastră să ne aplecăm cu mai multă responsabilitate asupra unor oameni pe care noi i-am girat în administraţia locală. Cred că sunteţi cu toţii de acord cu mine. Nu mai putem pierde pe mâna noastră şi pe incapacitatea de a lua măsuri atunci când este cazul Aceasta a dat vina și pe indicațiile primite de la București pentru campania electorală a alegerilor europarlamentare și a anunțat că va schimba strategia: Am primit indicații de la București, am primit indicații și de la alți oameni, să aplicăm aceeași strategie perimată pe care noi am inventat-o acum mulți ani, pe care au început să o preia toți de la noi și să o aplice și cred că era momentul să ieșim cu altceva în față. Dar ne asumăm și acest lucru că a trebuit să mergem pe modul de organizare al partidului de la nivel național
  • Membru PSD Mureș, către Dăncilă: Dacă o blondă va conduce țara, să fie a noastră!: Un membru al PSD Mureș a spus, sâmbătă, înaintea alegerilor din organizația locală, că dacă Traian Băsescu „a creat răul și ura în România că va conduce o blondă”, atunci „această blondă frumoasă și doamnă să fie a noastră”, cu referire la Viorica Dăncilă, aflată la ședință. Unul dintre vorbitorii din PSD Mureș a afirmat că județul Mureș o susține pe Viorica Dăncilă pentru candidatura la prezidențiale. „Dacă tot ați spus Băsescu cel care a creat răul și ura în România că va conduce o blondă, această blondă frumoasă și doamnă să fie a noastră”, a spus membrul PSD, uitându-se la Viorica Dăncilă. Conducerea PSD s-a aflat la Târgu Mureș pentru a participa la alegerile din cadrul filialei județene a PSD.
  • Ion Caramitru: Cei mai ortodocşi comunişti de ieri sunt cei mai sălbatici capitalişti de azi: Actorul Ion Caramitru, director al Teatrului Național din București, a vorbit sâmbătă, la Festivalul de Film şi Istorii Râşnov (FFIR), despre cei care au devenit masă de manevră pentru puterea neo-comunistă care a condus ţara până acum, potrivit News.ro. Caramitru, cel care pe 22 decembrie, anunţa în direct la Televiziunea Română că „dictatorul a fugit”, a povestit întâmplările din acea zi şi a vorbit despre discursul ţinut la Londra, în Camera Comunelor, în 1992: „Am intrat în Studioul 4, acolo l-am întâlnit pe Mircea Dinescu, care venea din arestul lui la domiciliu. Ne ştiam din vedere. I-am spus: «Tu trebuie să scrii ceva, că trebuie să declarăm ceva». Avea un carneţel, s-a apucat să scrie. Între timp, acolo era o nebunie. Ceauşescu era liber, plecase cu elicopterul, nu ştia nimeni dacă se va întoarce şi, dacă se va întoarce, cum se va întoarce. Totul era pe câmp deschis”. Starea de urgenţă era declarată, iar ocuparea televiziunii era „o crimă statală”, a mai explicat Caramitru. „Echipa de televiziune, care era de serviciu, ne-a spus: «Nu se poate emite, pentru că nu este energie». Am rămas într-o stare de surescitare nebună, aşteptând momentul în care să putem apărea. A venit şi acel moment, am fost puşi parcă cu mâna în jurul acelei mese, ca să intrăm toţi în cadru. În acel moment, Dinescu, pe care îl ştiţi cât de, cum să spun, apucat e, îşi lăsase carneţelul în altă parte. Scrisese ceva, eu eram într-o stare de spirit complet nebună, şi i-am luat carneţelul... Apropo de expresia care a făcut istorie şi folclor, i-am spus: «Mircea, arată că lucrezi». De aici şi până la Vadim Tudor care mi-a pus în gură «fă-te că lucrezi» e o diferenţă foarte mare”. Câteva minute, a povestit el, au fost filmaţi pe ascuns. „Această porţiune a fost dată fără comentariu. Acei cameramani (trei dintre ei sunt în viaţă, n.r.) au primit ordin în cască să filmeze pe toată lumea şi în ansamblu, şi cu prim-planuri. Mai mult, li s-a ordonat să întoarcă camerele, ca să se vadă şi în spate. Undeva, cineva juca la două capete. Dacă Ceauşescu se întorcea şi urmau represaliile, noi eram primii care ar fi trebuit puşi la zid. Mai ales că, printre cei cu brasarde, erau şi civili, erau securiştii televiziunii”. El a continuat: „Să credeţi ce vă spun. Pentru că cei care au apucat să ia certificat de revoluţionar trebuiau să demonstreze că au fost p-acolo. Toţi cei care au fost în Studioul 4, mai puţin eu, Mircea Dinescu şi nu mai ştiu cine, care nu am pretins această distincţie, au certificate de revoluţionar. Printre ei, securiştii de televiziune. Sau, mai bine zis, în primul rând. Această porcărie sinistră care a anulat tot ce era mai curat în ce s-a întâmplat atunci a fost opera prin care, alături de aşa-zisa desfiinţare a Securităţii şi a Partidului Comunist, ordonată şi coordonată de Ion Iliescu, a făcut ca un corpus pelicus, să spun aşa, să fie salvat şi să folosească ca masă de manevră pentru puterea neo-comunistă care a venit în România să conducă ţara, aş zice şi până acum, după părerea mea. Nu cred că s-au schimbat multe lucruri - în legislaţia instituţiilor publice şi în viaţa de zi cu zi”. El a încheiat: „Expresia mea favorită, tristă, este «Cei mai ortodocşi comunişti de ieri sunt cei mai sălbatici capitalişti de azi în România». Se lucrează în reţele, atent, cu interese, cu tot ce înseamnă lucrul ăsta”.

Despre noi

EXPERTGAME este o comunitate de gaming pentru mediul online al tinerilor. Te poti juca alaturi de noi diferite jocuri, pentru a socializa te asteptam pe serverul nostru de discord. Simte-te ca acasa!

Contacteaza-ne

×
×
 • Create New...