Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/12/2019 in all areas

  1. 1 point
    1. Nick codat: 2. IP: 3. SteamID: 4. Data: 5. Motiv: 6. Dovadă (demo/ss): * Pentru a vedea steamid-ul și ip-ul dați "status" în consolă sau dăcă i-ați dat deja ban folosiți "amx_last" * Cei ce au gradul „Co-Owner” respectiv „Owner” nu sunt obligați să facă banlist!
  2. 1 point
    Pentru o mai bună organizare a categoriei vă rugăm să luati la cunostinta regulamentul impus de către administraţie Regulament şi informaţii: 1.Înainte de a posta un topic, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 2.Încercați să dați un aspect cât mai plăcut topicului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. 3.Verificați dacă topicul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. 4.Nu dați copy+paste de pe alte forumuri. (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate topicurile aleatorii găsite pe domnu' google) 5.Titlul trebuie sa fie un titlu scurt care sa starneasca atentia cititorului. 6.Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un WARN! (Îi puteți mulțumi 7.autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 8.Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau cu o suspendare a contului în funcție de gravitatea situației. 9.Aveți voie să deschideți maxim 10 topicuri pe zi în această secțiune. 10.Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zlle de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu WARN.

Despre noi

EXPERTGAME este o comunitate de gaming pentru mediul online al tinerilor. Te poti juca alaturi de noi diferite jocuri, pentru a socializa te asteptam pe serverul nostru de discord. Simte-te ca acasa!

Contacteaza-ne

×
×
  • Create New...