Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Mihai7CaSe

Administrator
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mihai7CaSe last won the day on July 13

Mihai7CaSe had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

17 profile views
 1. 1. Nick codat: 2. IP: 3. SteamID: 4. Data: 5. Motiv: 6. Dovadă (demo/ss): * Pentru a vedea steamid-ul și ip-ul dați "status" în consolă sau dăcă i-ați dat deja ban folosiți "amx_last" * Cei ce au gradul „Co-Owner” respectiv „Owner” nu sunt obligați să facă banlist!
 2. Nickname-ul tău: Nickname-ul adminului: Data,Ora și Harta: Motivul reclamației: Dovezi (screenshot/demo): * Nu faceți o reclamație dacă nu aveți o dovadă solidă. * Data este obligatorie, ora și harta sunt doar opționale.
 3. Nickname pe server: Nickname-ul celui ce te-a banat: IP-ul tău (www.myip.com😞 SteamID-ul tău (status în consolă😞 Data/Ora și harta: Motivul banului: Dovada: * Se poate face o cerere unban în cazul în care ați jucat cu un cod dar dacă veți fi prins a doua oară nu veți mai lua unban. * IP-ul, SteamID-ul, Data și Motivul sunt obligatorii de menționat.
 4. Nickname pe server: Vârstă reală: De cât timp joci pe server?: Ești dispus să faci o donație sau să dai boost?: * Fondatorii secundari (co ownerii) au dreptul de a accepta aceste cereri dar datele vor fi trimise tot către @pnndzx, @Mihai7CaSe sau @qAlexGT3 . * Dacă la întrebarea „ești dispus să faci o donație sau să dai boost?” răspunzi cu „da” atunci vei fi contactat pentru mai multe întrebări, nu scrie „da” dacă nu ești sigur că vrei să donezi.
 5. Pentru o mai bună desfăşurare a unei tranzactii vă rugăm să folosiţi următorul model impus de către administraţie. Model postare schimb: ø Produs oferit: ø Detali produs ø Preț: ø Produsul dorit: ø Detalii produs: ø Contact: ø Imagini (obligatoriu): Regulament şi informaţii: 1. Atunci când deschideţi un topic nou, numele acestuia trebuie să fie astfel: ˝[ Schimb ] Denumire produs˝. 2. Comunitatea ExpertGame.Ro nu este responsbilă cu ţepele primite pe intermediul acestui forum, pentru a evita o ţeapă folosiţi un intermediar. 3. Aveţi voie să folosiţi mesajul ˝UP˝ odată la 24h!
 6. Pentru o mai bună desfăşurare a unei tranzactii, vă rugăm să folosiţi următorul model impus de către administraţie. Model postare cumpărare: ø Nume Produs: ø Modul de plată (Paypal, SMS, transfer bancar etc): ø Sumă (preţul maxim cu care doriţi să achiziţionaţi produsul): ø Contact: Regulament şi informaţii: 1. Atunci când deschideţi un topic nou, numele acestuia trebuie să fie astfel: ˝[ Cumpăr ] Denumire produs˝. 2. Comunitatea ExpertGame.Ro nu este responsbilă cu ţepele primite pe intermediul acestui forum, pentru a evita o ţeapă folosiţi un intermediar. 3. Aveţi voie să folosiţi mesajul ˝UP˝ odată la 24h!
 7. Pentru o mai bună desfăşurare a unei tranzactii vă rugăm să folosiţi următorul model impus de către administraţie. Model postare vânzare: ø Modalitate de contact: ø Produs(e) scoase la vânzare: ø Preţul produsului(elor): ø Poze produs(e): ø Metodă de plată: ø Alte specificaţii: Regulament şi informaţii: 1. Atunci când deschideţi un topic nou, numele acestuia trebuie să fie astfel: ˝[ Vând ] Denumire produs˝. 2. Comunitatea ExpertGame.Ro nu este responsbilă cu ţepele primite pe intermediul acestui forum, pentru a evita o ţeapă folosiţi un intermediar. 3. Aveţi voie să folosiţi mesajul ˝UP˝ odată la 24h!
 8. Pentru o mai bună organizare a categoriei vă rugăm să luati la cunostinta regulamentul impus de către administraţie Regulament şi informaţii: 1.Înainte de a posta un topic, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 2.Încercați să dați un aspect cât mai plăcut topicului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. 3.Verificați dacă topicul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. 4.Nu dați copy+paste de pe alte forumuri. (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate topicurile aleatorii găsite pe domnu' google) 5.Titlul trebuie sa fie un titlu scurt care sa starneasca atentia cititorului. 6.Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un WARN! (Îi puteți mulțumi 7.autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 8.Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau cu o suspendare a contului în funcție de gravitatea situației. 9.Aveți voie să deschideți maxim 10 topicuri pe zi în această secțiune. 10.Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zlle de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu WARN.
 9. Mihai7CaSe

  Ce este Steam?

  Ce este Steam? Steam este o platformă de distribuţie digitală a jocurilor video pentru Windows, Linux şi Mac dezvoltată de Valve Corporation. Aceasta permite utlizatorilor să cumpere şi să joace jocurile pe calculator. În octombrie 2012, Valve a extins serviciul, incluzând şi software pe lângă jocuri. Pe ce sisteme de operare poate rula Steam? Deşi iniţial dezvoltat pentru utilizarea pe Microsoft Windows, clientul s-a extins pentru a include OS X şi versiuni Linux şi clienţii cu funcţionalitate limitată pe consola PlayStation 3 şi pentru dispozitive mobile iOS şi Android. Valve a construit, de asemenea, SteamOS, un sistem de operare bazat pe Linux, construit în jurul clientul Steam proiectat pentru linia sa de microconsole Steam Machine şi orice calculator personal ce îndeplineşte specificaţile minime. Ce ofera Steam? Folosind Steam instalarea oricarui joc din lista celor disponibile se face in totalitate online. Aplicatia Steam propriu zisa este oferita gratuit de Valve si poate fi downloadata de pe site-ul http://www.steampowered.com, dar pentru a o folosi utilizatorii trebuie sa aiba un cont, care de asemenea poate fi creat gratis. Jocurile pot fi cumparate sau activate direct din aplicatia Steam, preturile pornind de la cativa €, cele mai vechi costand din principiu mai putin decat cele aparute recent. De unde pot descarca aplicatia Steam? Aplicatia Steam pentru calculatoare in general poate fi descarcata facand click aici. De asemenea, puteti instala aplicatia si pe telefonul dumneavastora pe care o puteti descarca de pe App Store sau Google Play.
 10. Pentru o mai bună organizare a categoriei vă rugăm să luati la cunostinta regulamentul impus de către administraţie Regulament şi informaţii: 1.Înainte de a posta un topic, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 2.Încercați să dați un aspect cât mai plăcut topicului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. 3.Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. 4.Nu dați copy+paste de pe alte forumuri. (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate topicurile aleatorii găsite pe domnu' google) 5.Titlul trebuie sa fie un titlu scurt care sa starneasca atentia cititorului. 6.Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un WARN! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 7.Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau cu o suspendare a contului în funcție de gravitatea situației. 8.Aveți voie să deschideți maxim 5 topicuri pe zi în această secțiune. 9.Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zlle de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu WARN.
 11. Pentru o mai bună organizare a categoriei vă rugăm să luati la cunostinta regulamentul impus de către administraţie Regulament şi informaţii: 1.Titlul trebuie sa fie astfel: "[BestFrag.Ro] Amuzament - Numele Vostru". 2.Puteti lasa reply-uri mai scurte insa in limita bunul simt altfel se va considera post-hunt si veti fi sanctionati cu warn. 3.Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau cu o suspendare a contului în funcție de gravitatea situației. 4.Aveți voie să postati maxim 5 reply-uri in topicul vostru pe zi în această secțiune. 5.Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zlle de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu WARN.
 12. Pentru o mai bună organizare a categoriei vă rugăm să luati la cunostinta regulamentul impus de către administraţie Model: Poza cu biletul: Miza recomandata: Alte detalii despre bilet: Regulament şi informaţii: 1.Înainte de a posta un topic, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 2.Încercați să dați un aspect cât mai plăcut topicului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. 3.Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un WARN! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 4.Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau cu o suspendare a contului în funcție de gravitatea situației. 5.Aveți voie să deschideți maxim 2 topicuri pe zi în această secțiune. 6.Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zlle de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu WARN.
 13. Pentru o mai bună organizare a categoriei vă rugăm să luati la cunostinta regulamentul impus de către administraţie Model: Meci: Ora/Data: Echipa pe care pariezi: Screenshot: Regulament şi informaţii: 1.Înainte de a posta un topic, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 2.Încercați să dați un aspect cât mai plăcut topicului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. 3.Titlul trebuie sa fie astfel: "[ExpertGame.Ro] Echipa - Echipa". 4.Nu aveti voie sa lasati reply la topicului unei persoane. 5.Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau cu o suspendare a contului în funcție de gravitatea situației. 6.Aveți voie să deschideți maxim 5 topicuri pe zi în această secțiune. 7.Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zlle de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu WARN.
 14. Pentru o mai bună organizare a categoriei vă rugăm să luati la cunostinta regulamentul impus de către administraţie; Regulament şi informaţii: - Înainte de a posta un topic, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. - Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. - Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. - Nu dați copy+paste de pe alte forumuri. (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate topicurile aleatorii găsite pe domnu' google) - Titlul trebuie sa fie un titlu scurt care sa starneasca atentia cititorului. - Topicurile trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă. - Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un WARN! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') - Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau cu o suspendare a contului în funcție de gravitatea situației. - .Aveți voie să deschideți maxim 5 topicuri pe zi în această secțiune. - Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zlle de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu WARN.
 15. Pentru o mai bună organizare a categoriei vă rugăm să luati la cunostinta regulamentul impus de către administraţie Regulament şi informaţii: 1.Înainte de a posta un topic, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. - Sancțiune; Topic Sters / a doua abatere Warn. 2.Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite bbcod-uri, imagini, videouri etc. - Sancțiune; Topic modificat / a doua abatere warn / topic sters. 3.Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. - Sancțiune; Topic editat / a doua abatere sters. 4.Nu dați copy+paste de pe alte forumuri. (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate topicurile aleatorii găsite pe domnu' google) Sancțiune; Warn / Topic Sters. 5.Titlul trebuie sa fie un titlu scurt care sa starneasca atentia cititorului. - Sancțiune; Topic editat / a doua abatere sters. 6.Topicurile trebuie să aibă minim 5-6 rânduri de text, și dacă este posibil, o poză descriptivă. - Sancțiune; Topic sters. 7.Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un WARN! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') - Sancțiune; Warn. 8.Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau cu o suspendare a contului în funcție de gravitatea situației. - Sancțiune; Warn / comentariu sters. 9.Aveți voie să deschideți maxim 5 topicuri pe zi în această secțiune. - Sancțiune; Warn / topicuri sterse. 10.Topicurile vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 3 zlle de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

Despre noi

EXPERTGAME este o comunitate de gaming pentru mediul online al tinerilor. Te poti juca alaturi de noi diferite jocuri, pentru a socializa te asteptam pe serverul nostru de discord. Simte-te ca acasa!

Contacteaza-ne

×
×
 • Create New...